Wireskæring er den
mest fleksible løsning

Har du brug for professionel skæring på et stort eller dybt emne, er det ofte wireskæring, der er den bedste løsning. Det er det, fordi wireskæring er meget fleksibelt, og der ikke er nogen grænse for, hvad en diamantbesat wire kan skære igennem. Derfor er det tit wireskæring, der benyttes, når større konstruktioner skal skæres igennem.

Det kan for eksempel være store kloakrør og vandledninger, massive beton- og murstensvægge, ventilationskanaler og -skakter, nedrivningsopgaver, med mere, der kræver kompetente og løsningsorienterede diamantskærere.

Hvad er wireskæring?

Wireskæring er en skæreteknik/skæremetode, hvor man bruger en stålwire, der er besat af kunstigt fremstillede industridiamanter, som man enten fører igennem eller trækker omkring konstruktionen.

Oftest er en wiresav monteret med 8-30 meter wire, men man kan både montere en længere wire eller afkorte eller forlænge en wire afhængigt af behovet og opgaven. Med andre ord kan en wiresav og wireskæring tilpasse alle typer opgaver og alle typer materialer.

Wireskæring bruges oftest til de mere komplekse skæreopgaver med større konstruktioner og stærke materialer, og er samtidig en mere støjsvag metode i forhold til eksempelvis klingeskæring.

Forskellige typer opgaver
kræver forskellige løsninger:

Diamantboring

Boring i beton, teglsten m.m.

Diamantskæring

Skæring i alle hårde materialer

Asfaltskæring

Skæring i asfalt og beton

Hvorfor vælge wireskæring?

Med wireskæring kan vi lave specialtilpassede skæringsløsninger på selv de mest komplicerede opgaver. Vi har mange års erfaring med wireskæring på både almindelige, standardopgaver og specialopgaver. Wireskæring er en fleksibel løsning – den kan placeres i forskellige vinkler og former, hvilket gør den til en optimal løsning til skæring af alle typer mere eller mindre udfordrende emner.

Når vi vælger wireskæring til et projekt, er det fordi, wireskæring når igennem større konstruktioner, hvor andre diamantklinger er utilstrækkelige. Samtidig er wireskæring den mindst støjende skæremetode, der findes. Derfor er det ofte wireskæring, der benyttes i etagebyggerier, kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner og på hospitaler og sygehuse.

Udover at være en støjsvag løsning, er wireskæring også en skæringsmetode, der sjældent kræver nogen efterreparationer – i hvert fald ikke, når det er Herlev Diamanten, der klarer opgaven med wireskæring.

Vi udfører wireskæring i forbindelse med:

  • Skæring i større konstruktioner
  • Kloakrør og vandledninger
  • Massive beton- og murstensvægge, ventilationskanaler og -skakter, nedrivningsopgaver

Hvad koster wireskæring?

Hos Herlev Diamanten har vi konkurrencedygtige priser på wireskæring til alle former for opgaver. Prisen på wireskæring tilpasser vi de individuelle opgaver, når vi har haft en dialog med dig om opgavens rammer og omfang. Sådan sikrer vi, at du får den bedste løsning til den bedste pris.

Vi tilbyder også gerne affaldshåndtering med både udtagning og bortskaffelse af skæreaffald både miljørigtigt og i henhold til relevante, kommunale bestemmelser.

Vil du have et uforpligtende tilbud på wireskæring? Ring til os på telefon 4015 3737 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt