Vi udfører alle former
for diamantskæring

Hos Herlev Diamanten udfører vi alle typer diamantskæring i alle typer hårde materialer og for alle typer kunder. Vores montører og teknikere har alle et højt fagligt niveau og et velpoleret servicegen. Med diamantskæring efterlader vi altid præcise snit og linjer – uanset om vi skærer i beton, armeret beton, mursten, tegl, granit, stål, jern eller andre hårde materialer.

Diamantskæring bruges ofte i byggeprojekter, hvor der efter diamantskæringen skal monteres vinduer, døre eller porte af det næste hold håndværkere. Derfor er det altid en del af vores arbejdsgang og service at efterlade et rent og ryddeligt arbejdssted. Vi prioriterer altid korrekt afdækning, så diamantskæring er til mindst gene og sviner så lidt som muligt.

Hvornår er diamantskæring det rigtige valg?

Vores mere end 50 års erfaring med diamantskæring gør, at vi har de rette kompetencer, viden og værktøjer, der skal til, når du har brug for de rette diamantskæring. Ikke alene kan vi skære i alle typer hårde materialer, vi udfører en lang række diamantskæringsopgaver med forskellige typer diamantskærere. Vi udfører vægskæring, gulvskæring, asfaltskæring, cirkelskæring og wireskæring med nøje præcision og kvalitet – og vi rydder altid pænt op efter os.

Diamantskæring er ofte det rigtige valg, når der er brug for tilskæring af beton og mursten, væg- og gulve, dør-, vindue- og portåbninger, elevatorskakte og altaner og ofte i forbindelse med renoverings- og nedrivningsopgaver.

Fordelen ved at benytte diamantskæring til beton- og murværk projekter er, at det både støjer og støver mindre end traditionelle skæreværktøjer. Når du har haft en professionel diamantskærer fra Herlev Diamanten på opgaven, vil der kun være minimale efterreparationer. Vi skærer nemlig altid med nøje præcision, og vi rydder altid pænt op efter os.

I forbindelse med diamantskæring tilbyder vi også gerne affaldshåndtering med både udtagning og bortskaffelse af skæreaffald både miljørigtigt og i henhold til relevante, kommunale bestemmelser.

Forskellige typer opgaver
kræver forskellige løsninger:

Diamantboring

Boring i beton, teglsten m.m.

Asfaltskæring

Skæring i asfalt og beton

Wireskæring

Til større betonkonstruktioner,

Professionelt skæreværktøj og uddannede fagfolk

Når du vælger Herlev Diamanten til din diamantskæringsopgave, er du i kompetente og professionelle hænder. Vi sætter alle en ære i at udføre et stykke håndværk, der lever op til dine forventninger – og mere til. Vi har omfattende erfaring med alle typer opgaver i diamantskæring, og vi har eget udstyr og værktøj til rådighed, der kan skære igennem alle hårde materialer. Vi udfører skæring i både granit, mursten, beton og jernbeton. Ingen diamantskæringsopgave er for lille eller for stor. Vi løser alle typer opgaver med stor professionalitet og faglighed.

Vi udfører diamantskæring i forbindelse med:

  • Beton- og murværk projekter
  • Renoverings- og nedrivningsopgaver
  • Tilskæring af beton og mursten, væg- og gulve, dør-, vindue- og portåbninger, elevatorskakte og altaner

Hvad koster diamantskæring?

Ligesom med diamantboring laver vi skræddersyede tilbud på diamantskæring. Det gør vi, fordi prisen afhænger af forskellige ting som materiale, mål og omfang. Vi kan bedst lave det rigtige tilbud til dig, når vi kender opgavens forskellige parametre.

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 4015 3737 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt