Hvem er vi?

Herlev Diamanten er en velrenommeret virksomhed, der har udviklet sig og vækstet løbende siden 2006, hvor vi blev etableret. I dag er vores virksomhed blandt de største og mest erfarne i landet med en stærk mission om at være kundernes foretrukne bore- og skærefirma. Alene de to grundlæggere, Leif Mikkelsen og René Køltoft, har til sammen mere end 50 års erfaring – en viden, som de løbende uddanner i, videregiver og sparrer med medarbejderne om.

Det betyder, at vi i Herlev Diamanten er en pålidelig og kompetent samarbejdspartner med dedikerede medarbejdere, der er specialister i diamantboring og diamantskæring.

Herlev Diamanten - Diamantboring

En pålidelig samarbejdspartner

Som kunde hos Herlev Diamanten, vil du opleve vores værdier som ordentlighed, holder-hvad-vi-lover-mentaliteten og professionel udførelse i alt, vi foretager os.

Vi skiller os ud fra konkurrenter med vores stærke mindset om, at vi er lige så meget en servicevirksomhed, som vi er en håndværksvirksomhed. Vi tager dit bore- eller skæreprojekt hele vejen fra A-Z.

I takt med udviklingen, har direktionen løbende fokus på at professionalisere organisationen. Det gælder især i forhold til løbende opgradering, så vi altid råder over moderne, teknologisk udstyr og maskiner, så vi kan udføre de mest effektive teknikker og metoder på markedet.

Hos Herlev Diamanten har vi i dag en bred og omfangsrig kundegruppe og løser primært opgaver på Sjælland, men vi kører gerne over hele Danmark for at udføre kvalitetshåndværk, boring og skæring. Med medarbejdere bosiddende over det meste af Sjælland sikrer vi en stærk, geografisk tilgang til at løse opgaverne effektivt – på konkurrencestærke vilkår og til konkurrencedygtige priser.

Forskellige typer opgaver
kræver forskellige løsninger:

Diamantboring

Boring i beton, teglsten m.m.

Diamantskæring

Skæring i alle hårde materialer

Asfaltskæring

Skæring i asfalt og beton

Wireskæring

Til større betonkonstruktioner,

Vi indgår i sociale og
ansvarlige partnerskaber

Vores faglige fællesskaber

Vi er som en selvfølgelighed medlem af foreninger som Diamantentreprenørenes Brancheforening, Byg Garanti og DI Byggeri. Det er vi, så du er sikret en samarbejdspartner med kvalitet, faglighed og garanti i højsædet. Samtidig er vores medarbejdere sikret gode vilkår, rammer og forhold for deres daglige arbejde. Vores medlems- og partnerskaber af disse foreninger og organisationer er med til at stille krav til os, vores virksomhed og vores faglighed. Det er med til at sikre, at vi i Herlev Diamanten altid lever op til de til enhver tid gældende branchestandarder, retningslinjer og krav til for eksempel sikkerhed og kvalitet. Det er en garanti for både vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Det er også gennem vores involvering i Dansk Industri og Byggeriets Uddannelse, at vi er en aktiv aktør i forbindelse med den nyligt etablerede uddannelse som diamantskærer. At vi tager uddannelse og faglighed meget seriøst ses netop ved, at vi igennem brancheforeningen er engagerede i arbejdet for diamantskærer-uddannelsen og løbende efteruddanner vores fagfolk. Og så er langt de fleste af vores medarbejdere certificerede, har relevante efteruddannelser og er rustede til alle typer opgaver. Det ser vi som en nødvendighed for at kunne leve op til de mange krav og retningslinjer fra omverdenen – og de krav vi stiller til os selv og kvaliteten af vores services og vores faglighed.

Vores sociale netværk

Med domicil og fast tilknytning til Roskilde har det været nærliggende og meningsfuldt for os at bakke op om den lokale fodboldklub, FC Roskilde, gennem en sponsor-og partnerskabsaftale.Her er vi en del af det lokale erhvervsnetværk, hvor tillid, ambassadørskaber og fodbold er fællesnævnere. I dette netværk samarbejder vi på kryds og tværs med andre typer virksomheder, skaber synlighed i lokalområdet og viser vores opbakning til den lokale fodboldklub.
Vi ved, at det kan være lidt forvirrende, at vi hedder Herlev Diamanten, selvom vi ligger i Roskilde. Derfor er det vores opgave at sprede budskabet i nærområdet og gøre os synlige. Det gør vi blandt andet ved at være engageret i et lokalt netværk som FC Roskilde. 

Vi er også en engageret partner i Erhvervsforum Roskilde, som arbejder for at styrke betingelserne og vilkårene for erhvervsdrivende i Roskilde. At være en del af et netværk som Erhvervsforum Roskilde er givende for en virksomhed som vores. Her møder vi andre erhvervsdrivende i et lokalt fællesskab forankret i sparring, udvikling og videndeling på tværs af brancher.