Asfaltskæring er vejen frem

Hos Herlev Diamanten har vi mange års erfaring med asfaltskæring på alle typer projekter og opgaver. En asfaltskærer vejer mere end 1000 kilo, har 85 hestekræfter og kører med en klinge, der kan skære op til 65 centimeter dybt i asfalten. Denne type asfaltskærere, som vi har hos Herlev Diamanten, kan skære op til 800 meter asfalt om dagen. Det gør asfaltskæring til en billig, hurtig og effektiv løsning i forhold til andre metoder for opbrydning af asfalt. Er du nysgerrig på, hvor billigt og hurtigt asfaltskæring kan gøres? Kontakt os for et forpligtende tilbud.

Til asfaltskæring bruges der andre typer klinger end til andre typer materialer. Det betyder, at vores maskiner til asfaltskæring har en ensidig funktionalitet, der med stor præcision og nøjagtighed skærer i asfalt til mange forskellige formål.

Vi råder over asfaltskærere i forskellige størrelser, så vi nemt kan hjælpe med lige præcis din opgave.

Hvorfor vælge asfaltskæring?

I langt de fleste tilfælde vælger man asfaltskæring til fordel for traditionel opbrydning og gravning, fordi asfaltskæring har en økonomisk gevinst, er mere skånsom i forhold til det omkringliggende asfalt og vejbaner,  og er tidsmæssigt mere fordelagtigt, fordi det går hurtigere.

Asfaltskæring er en disciplin, der kræver omhyggelighed og respekt for fremtidens brug af veje og stier i mange år frem. Derfor går vi hos Herlev Diamanten til alle asfaltskæringsopgaver med stor professionalisme og ansvar.

Asfaltskæring har mange fordele, og især som praktisk foranstaltning på et projekt. Asfaltskæring gør det nemlig muligt at efterlade området udækket, indtil det efterfølgende arbejde påbegyndes. Det kan for eksempel være i forbindelse med lednings- og installationsarbejde, dæksel—og brøndudskiftninger, opretning af kantsten, fjernvarme, fibernet, ladestandere til fremtidens elbiler og lignende, som kræver opbrydning af asfalt i vejbaner, cykelstier, fortove, med mere.

Forskellige typer opgaver
kræver forskellige løsninger:

Diamantboring

Boring i beton, teglsten m.m.

Diamantskæring

Skæring i alle hårde materialer

Wireskæring

Til større betonkonstruktioner,

Asfaltskæring udført af professionelle

Når du vælger Herlev Diamanten til at udføre din opgave med asfaltskæring, kan du være sikker på, at opgaven udføres af kompetente håndværkere med høj, faglig stolthed. Vores kompetencer dækker bredt, og derfor kan vi klare alle typer opgaver – både de simple og de komplekse, de korte og de lange.

Vores professionelle diamantskærere har erfaring med alle typer maskiner og udfører altid asfaltskæringsarbejdet til fuld tilfredshed for vores kunder. Når vi siger, at vi er lige så meget en servicevirksomhed, som vi er en håndværksvirksomhed, så mener vi det. Det gælder også, når vi udfører asfaltskæring.

Vi udfører asfaltskæring i forbindelse med:

  • Lednings- og installationsarbejde
  • Dæksel—og brøndudskiftninger
  • Opretning af kantsten
  • Fjernvarme
  • Fibernet, Ladestandere til elbiler og lign.
Herlev Diamanten - Asfaltskæring

Når vejene skal vedligeholdes

Vi udfører asfaltskæring i forbindelse med mange, forskelligartede projekter og opgaver. Ofte bruges asfaltskæring, når asfalterede veje skal vedligeholdes. Der kan være mange årsager til, at der er behov for asfaltskæring ved vedligeholdelse. Veje, stier og fortove udsættes for meget slid og skade, som for eksempel stor belastning fra køretøjer, vejrforhold, trærødder og generelle skred og bevægelser i jorden.

Nogle gange kræver det nogle kreative løsninger, og det er intet problem for os hos Herlev Diamanten. Gennem årene har vi løst alle typer opgaver med asfaltskæring. Vi har udelukkende asfaltskæremandskab med de helt rigtige kompetencer og erfaring, der skal til for at løse din opgave.

Pris på asfaltskæring

Asfaltskæring er ofte den bedste løsning med en stor økonomisk fordel – og især hos os, fordi vores asfaltskærere er hurtige og effektive med 85 hestekræfter, der gør, at vi kan skære op til 100 meter asfalt i timen.

Hos Herlev Diamanten laver vi tilpassede tilbud på asfaltskæring, når vi kender omfanget af opgaven. Du får altså ikke standardiserede prislister, men en pris, der passer til præcis din opgave. Sådan sikrer vi, at du betaler for lige præcis dét, du skal bruge af asfaltskæring.

Vil du have et uforpligtende tilbud på asfaltskæring? Ring til os på telefon 4015 3737 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt