Professionel diamantboring
med høj præcision

Herlev Diamanten har i næsten 20 år udført diamantboring for en stor palet af forskelligartede kunder til konkurrencedygtige priser. Vores referencer omfatter alt fra privatkunder og villaer til små og store erhvervskunder og offentlige institutioner.

Uanset om du har brug for boring til store eller små byggeprojekter, der kræver nøjagtige boringer, er diamantboring næsten altid løsningen. Hos Herlevdiamanten råder vi over et bredt spektrum af hjælpemidler, så vi kan bore op til Ø1100mm, og derudover cirkelskærer vi fra Ø600mm og opefter i alle typer hårde materialer og dybder. Alle vores boreteknikere har fuldt udstyrede varebiler, så vi altid kan hjælpe dig med dit projekt.

Diamantboring er den bedste løsning

Diamantboring har mange fordele og er ofte den bedste løsning, når der på byggeprojekter er brug for boring af huller til tekniske installationer for eksempel VVS-installationer, el-installationer og ventilationssystemer. Ingen opgave er for kompleks til os – kun fantasien sætter grænser for, hvornår diamantboring er den rette løsning.

Vi sørger for høj præcision og klare snit – både vandret og lodret – i alt fra beton, granit og asfalt til sten, jern, fliser og mursten. Med diamantboring sikrer vi et flottere, mere præcist og mere effektivt resultat. Det kan vi, fordi diamantværktøjerne arbejder i højere hastighed og med større nøjagtighed end andre boremetoder – uden at ødelægge materialet omkring hullet.

Samtidig er diamantboring en metode, der genererer mindre støv, støj og gene end andre, traditionelle boremetoder.

Forskellige typer opgaver
kræver forskellige løsninger:

Diamantskæring

Skæring i alle hårde materialer

Asfaltskæring

Skæring i asfalt og beton

Wireskæring

Til større betonkonstruktioner,

Diamantboring på Sjælland, Fyn og Jylland

Herlev Diamanten består i af dag af 25 engagerede fagfolk, som hver dag er på diamantboringsprojekter på tværs af hele Danmark. Alle vores varebiler er udstyrede med de nødvendige hjælpemidler til at løse både store og små diamantboringsopgaver, og vi kører gerne til byggepladser i hele landet.

Vi har diamantbor op til Ø1100mm, cirkelsave, vægsave, wiresave, gulvsave og asfaltsave. Kort fortalt: Vi har alt det nyeste teknologi og værktøj, der skal til, for at løse alle opgaver indenfor diamantboring og diamantskæring.

Desuden har vi eget værksted, så vi nemt og hurtigt kan reparere alle vores maskiner og bor selv, hvis de mod forventning ikke fungerer optimalt, har nedbrud eller trænger til vedligehold – vi har altid en backup og er hurtigt videre. Som kunde vil du kun i yderst sjældne tilfælde opleve forsinkelser, fordi  vi har eget værksted og stort råderum over værktøj og maskiner. Vores nedetid og driftstop er derfor meget minimal, og vi er hurtigt tilbage i drift.

Vi udfører diamantboring i forbindelse med:

  • Elektriske og mekaniske installationer
  • Bygge- og konstruktionsprojekter
  • Renovering og restaurering
  • VVS- og rørarbejde
  • … Overalt der er behov for hulskæring

Få et tilbud på diamantboring

Hos Herlev Diamanten skræddersyr vi altid prisen på diamantboring til dit projekt. Der er nemlig forskellige ting, der påvirker prisen på diamantboring. Det afhænger for eksempel af materiale, dybde, diameter, omfang, og lignende. Først når vi kender det fulde omfang af dit projekt, kan vi give dig en pris.

Vi bestræber os altid på at give tilbud på diamantboring til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvalitet, service og faglighed. Det er din garanti for diamantboring til en god pris og en lige så god kvalitet.

Vil du have et uforpligtende tilbud på diamantboring? Ring til os på telefon 4015 3737 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt