Brug for diamantboring eller skæring?

Herlev Diamanten ApS består af 15 dedikerede medarbejdere og har eksisteret siden 2006.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

HVEM ER HERLEV DIAMANTEN?

Vi er et veldrevet firma med 15 dedikerede fagfolk, der er eksperter i diamantboring og diamantskæring. Vi bruger kun det bedste udstyr og kører med fuldt udriggede servicebiler på hele Sjælland.

Vi sætter en ære i at udføre opgaven til kundens fulde tilfredshed og det gør vi ved at være planlæggende, løsnings- og samarbejdsorienterede i forhold til alle opgaver. Vi vurderer altid en opgave professionelt inden vi går i gang, således at opgaverne gennemføres optimalt, sikkert og uden unødvendige skader og svineri.

Alle ansatte i Herlev Diamanten sparrer regelmæssigt fagligt med de to grundlæggere Leif Mikkelsen og René Køltoft, der til sammen har 50 års ekspertise indenfor diamantboring og -skæring. Begge ejere, der har erfaring med alle materialetyper, kører selv gerne ud til besigtigelser og gennemgang af udbudsmaterialer. Samtidig rådgives kunden om økonomi, praktik m.m på byggepladsen, således at problemerne minimeres, opgaverne løses og tidsplanen overholdes.

Vi laver opgaver i hele spektret fra et enkelt lille hul til store opgaver der løber over flere år eller indenfor en stram tidsplan. Alle opgaver løses med samme dedikation og seriøsitet.

Herlev Diamanten: Kort sagt alt inden for diamantboring og diamantskæring i den bedste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

For en konkret pris på opgaven, skal vi bruge specifikke oplysninger. Læs mere om DiamantboringDiamantskæring, Wireskæring og Asfaltskæring.

50 ÅRS ERFARING

15 dedikerede fagfolk og servicebiler på hele Sjælland!

Diamantboring

Udføres i højeste kvalitet og med den nyeste teknologi på hele Sjælland

Læs mere

Diamantskæring

Tilbydes i alle typer af materialer, herunder også asfalt og fliser

Læs mere

Referencer

Fra flere løste opgaver hos både mindre og større kunder

Læs mere