Herlev Diamanten Aps

Hvem er vi?

Vi har bl.a. lavet projekter for: 

Herlev Diamanten Aps

Herlev Diamanten Aps består af 15 dedikerede medarbejdere, der er til for at hjælpe jer med diamantboring og -skæring.

Vi råder over 12 fuldt udstyret boreskærebiler med hver deres professionelle montører. Vi sætter en ære i at udføre enhver bore/skæreopgave til jeres tilfredshed, og det gør vi ved at være løsningsorienterede og samarbejdesvillige.

Mere end 40 års erfaring

Vores folk er oplært til at vurdere opgaven professionelt, inden de går i gang med en opgave for at undgå skader og unødigt svineri og evt. unødige udgifter. De har ligeledes adgang til de to ejeres ekspertise, Leif Og René, som er de to ejere, der i sin tid startede Herlev Diamanten - de har mere end 40 års erfaring til sammen. Leif er stadigvæk aktiv i marken og laver typisk de store skære opgaver. Det gør, at han kan tage en beslutning og rådgive om økonomi mm. på pladsen til jeres og vores fordel. Tit er det også Leif selv, der har givet et evt. tilbud

Ydermere er Leif ofte med ude at starte de udfordrende opgaver, så vi og I er sikre på, vi kommer rigtigt i mål, og at vi hele tiden er opdaterede på opgaven, således vi kan mande op eller ned i forhold til en evt tidsplan eller et opstået problem

Vi laver opgaver fra et lille hul til store opgaver der løber over flere år eller store opgaver med kort tidsplan, alle med samme seriøsitet , kort sagt alt inden for diamant boring og skæring

Få et uforpligtende tilbud i dag

Kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag. Hvis du skriver, da send os konkrete oplysninger på opgaven - læs hér hvad vi skal bruge. Ellers giv os et kald på telefon 40 15 37 37.

Få et uforpligtende tilbud

For konkret pris på opgaven, skal vi bruge specifikke oplysninger. Læs mere hér.

Vores medarbejdere 

Allan Rømer: ansat august 2016 er uddannet varevognsmekaniker. han både bore og skære og løser alle former for bore/skære opgaver, samt lave små reparationer på biler og maskiner når der er tid i overskud. 

Torben Lübcke: ansat december 2017 han er uddannet bager og har været selvstændig.  Han havde 15 års erfaring indenfor boring skæring da han startede hos Herlev Diamanten Torben skære for det mest man kan også bore. 

Jack Christensen: har været ansat af 2 omgange første gang i et par år og efter et par år vendte han tilbage i september 2018 jack bore for det meste men kan også skære, han har tidligere arbejdet som entreprenør og i tivoli. 

Thomas Grøn: er nyeste mand i firmaet ansat februar 2019 han er uddannet butiksslagter, men har kørt i 4 år som bore skæremand inden han startede i Herlev Diamanten. 

Peter Fischer: ansat september 2017 er uddannet elektromekaniker og har arbejdet 10 år som nedriver inden han startede i Herlev Diamanten Peter bore for det meste og laver enkelte små skære opgaver. 

Hans Jørgensen: ansat oktober 2006 han er uddannet maskinarbejder og anlægs gartner han bore for det meste og tit på hospitaler og andre steder der kræver ekstrem påpasselighed i det han har erfaringen. 

Jimmi Birkhøj Pedersen: er ansat marts 2014 han har været beton arbejdet og været selvstændig våbenhandler med knive og sværd jimmi køre og bore for det meste på større bore opgaver  

Kenneth Jensen: ansat september 2017 han er uddannet chauffør kenneth kan både bore og skære men mangler at lære wireskæring . 

Michald Hald: ansat Februar 2015 Michael har arbejdet som tjener og nedriver Michael bore for det meste men skal læres op til skæring.

Jørgen Skourup: ansat april 2013 han er uddannet maskinarbejder og har arbejdet som tømrer i 10 år inden han startede hos Herlev Diamanten Jørgen både bore og skære. 

Leif Mikkelsen: Ejer  har været selvstændig i mange år både som ventilationsmontør og vognmand inden han gik ind i diamant branchen i 1996 Leif laver alt indenfor boring og skæring og han er med i marken, Leif laver også tilbud og står for vognpark og værksted. 

René Køltoft: Ejer er uddannet mekaniker og chauffør han startede i 89 og borede og skar i 2 år inden han blev chauffør og siden selvstændig vagt og bore skæremand i 2000 han har den daglig ledelse og laver tilbud og sender folkene rundt fra kontoret. 

Pia Hansen: Ansat december 2015 Pia står for bogholderiet pia er på kontoret 2 dage om ugen. 

Palle Nielsen: ansat jan 2019 Palle er pensioneret bore skæremand med over 40 års erfaring mange af dem som selvstændig Palle går til hånde på værkstedet et par dage om ugen og køre ud med ting montørerne mangler eller kommer ud og giver gode råd 

Frank Høyer: ansat jan 2019 efter 1 år i arbejdes prøvning Frank er på Flex job og har være bore skæremand i mere en 40 år. Frank passer værkstedet sammen med leif og palle og lodder bor og reparer maskiner og køre ud med værktøj og erfaring. 

Diamantboring

Udføres i højeste kvalitet og med den nyeste teknologi på hele Sjælland

Læs mere

Diamantskæring

Tilbydes i alle typer af materialer, herunder også asfalt og fliser

Læs mere

Referencer

Fra flere løste opgaver hos både mindre og større kunder

Læs mere